ALGEMENE INFO

Een feest geven en een DJ nodig? DJ Nijkie en zijn DJ’s draaien sinds jaar en dag op de meest uiteenlopende feesten, evenementen en locaties: van huwelijken, bedrijfsfeesten, verjaardagen tot aan thé-dansants, kinderdisco’s, bar mitswa’s & bat mitswa’s, classics-parties en nog veel en veel meer.

DJ’S & MUZIEK: de DJ’s draaien altijd volledig gericht op de aanwezige gasten, de muziek sluit dus altijd aan op de sfeer van de avond. Iedere DJ is zeer ervaren en heeft een enorme uitgebreide en veelzijdige collectie muziek bij zich; zo kunnen zij altijd perfect inspelen op de sfeer op de dansvloer en op wensen van de feestgangers. Oude en nieuwe muziek, het kan allemaal gedraaid worden.

LICHT & GELUID: onze licht– en geluidsapparatuur (Drive-In Show) is volledig professioneel ingericht: goed geluid en een mooie en veelzijdige lichtshow wordt standaard geleverd. Natuurlijk is het voor ons geen punt om te draaien op locaties waar reeds licht of geluid aanwezig is.

PRIJZEN: wij hanteren geen standaard prijzen, omdat wij ieder feest apart bekijken; aan de hand van de specificaties en bijzonderheden doen wij een prijsopgave.

Kortom: een feest geven en een DJ nodig? Bel of mail DJ Nijkie, voor boekingen, opties, vragen of advies.

 

 

 

 

 

  START

  INFO

  DJ'S 

  DRIVE-IN SHOW

  FOTO/FILM

  CONTACT

  AGENDA

 

D J   N I J K I E

dj’s & drive-in shows